Even voorstellen: Loopbaaninitiatief

Wat is Loopbaaninitiatief?
Loopbaaninitiatief is een samenwerkingsverband van achttien woningcorporaties in Noord-Nederland. We ondersteunen onze medewerkers bij hun loopbaanontwikkeling. Door onze krachten te bundelen spelen we beter in op de veranderende arbeidsmarkt.

Onze missie
Medewerkers staan aan het roer van hun eigen loopbaan. Wij stimuleren en faciliteren medewerkers hierbij, zodat zij hun talenten inzetten en hun inzetbaarheid vergroten. Medewerkers blijven daarmee van toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt, nu en in de toekomst, binnen en buiten de branche.

Hoe doen we dit?
* Loopbaaninitiatief inspireert, prikkelt en nodigt uit om bewust bezig te zijn met je eigen loopbaan.
* We informeren over trends en ontwikkelingen binnen de branche. Daarmee vergroten we het bewustzijn over de urgentie van persoonlijke ontwikkeling en inzetbaarheid.
* We begeleiden individuele medewerkers in het zetten van loopbaanstappen. Onze eigen loopbaanadviseur helpt je met het zetten van concrete stappen.
* We zijn aangesloten bij interessante netwerken. En we zoeken actief de samenwerking op met branche overstijgende organisaties om het netwerk te vergroten.
* We bieden verschillende trainingen en leergangen aan op het gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling.

Twee gratis loopbaangesprekken via Loopbaaninitiatief
Klaske de Jong is werkzaam bij Loopbaaninitiatief als loopbaanadviseur. Zij helpt je graag bij al je vragen over je werk en loopbaan. Werk je bij één van de aangesloten corporaties? Dan heb je recht op twee gratis loopbaangesprekken met Klaske. Heb jij een vraag over je loopbaan? Vraag dan hier een gesprek aan.

Activiteiten
We organiseren verschillende activiteiten gedurende het jaar. Bijvoorbeeld de online cv-check, evenementen, verschillende trainingen, actuele themabijeenkomsten, etcetera. Ook zijn we aangesloten bij de Week van de Uitwisseling. Je kunt dan een kijkje nemen bij een organisatie binnen of buiten de sector. Ook delen we vacatures en we matchen talenten aan projecten en banen. Daarnaast bieden we mogelijkheden voor stages en werkervaringsplaatsen.

We doen nog veel meer. Wil je niks missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en vacatures!

Kan ik gebruik maken van Loopbaaninitiatief? Ben jij medewerker bij één van de achttien deelnemende woningcorporaties? Dan helpen we je graag!

Wil jij meer weten over Loopbaaninitiatief? Kijk dan op onze website!