Eindejaarsafsluiting: Andersom

Wat een gave dag donderdag! Leuke groep, nieuwe gezichten, goede sfeer! We hebben gekeken welke trends wij zien in ons werk. Wat verdient onze aandacht? Van bevingsangst, controlerende vs dienstbare data tot samensturing met ketenpartners, moreel leiderschap en werkdruk en prestatiedrang.

Daarna mochten we onszelf in hokjes plaatsen: MBTI gedragsvoorkeuren. Inzicht in onszelf en elkaar! En hoe we van elkaar verschillen in denken en doen. Veel ‘(j)ahaa’s’ en stof tot nadenken! Waar ligt mijn kracht? waar krijg ik energie van en waarvan echt niet? En hoe mooi is het te bedenken dat wat mij energie kost een ander juist energie geeft?! Laten we daar meer gebruik van maken! Juist die diversiteit maakt ons samen sterk! Dus af en toe de inhoud loslaten en naar de mens kijken.

En wat wordt van die mens gevraagd? Future skills: klant-, flex-, kennis- en samenwerken en digitalisering. Dat vraagt verander- en ontwikkelvermogen, een groeimindset. Er is zoveel mogelijk, als je er zelf maar in gelooft!

Een geslaagde dag: enthousiasme, openheid, energie en gezelligheid!
Bedankt Karen Ziekenheiner en Roos Hofstede #andersom voor het programma en enthousiaste begeleiding!

Op naar 2020! En dat belooft een mooi JongWonen jaar te worden!